Amennyiben levelünk nehezen olvasható, kattintson ide!
Tisztelt %Subscriber:CustomField134%!

A Grimas Kft. hivatalosan is felvette beszállítóinak listájára a Carestream NDT vállalatot, mely világszinten széles körben elismert gyártó a radiográfia piacán. A korábban Kodak néven ismert technológia immár Carestream NDT néven működik tovább a jól bevált csapattal és termékekkel. A részletekről Carestream brand cikkünkben olvashat.

Három részes hírlevél sorozatunk első részében szeretnénk összehasonlítani a hagyományos és a digitális radiográfiával történő munkavégzést, bemutatva a két technológia főbb különbségeit.

Ennek kapcsán szeretnénk felmérni a hazai helyzetet, ezért arra kérjük, hogy amennyiben munkája során Ön is használ radiográfiai eszközöket, segítsen minket válaszaival, és töltse ki rövid kérdőívünket! Köszönetképpen radiográfiai fogyóeszközeinkből 5% kedvezményt biztosítunk Önnek egyszeri alkalommal, a kitöltéstől számított egy hónapon belül történő vásárlás esetében.

Kitöltöm a kérdőívet

Kérjük, tekintse meg legfrissebb cikkeinket:
Hagyományos helyett digitális radiográfia?
Szoftver
A hagyományos radiográfia idő-igényes vizsgálati eljárás a kép-előhívási folyamatok miatt. A CR innovatív technológiája azonban le-egyszerűsítheti munkafolyamatait.
A Carestream brand és ami mögötte van
Carestream Kodak
2006 óta a Kodak NDT csoportja a Carestream Health vállalat része-ként működik tovább. Ezért a Kodak ipari röntgeneszközök Carestream NDT márkanév alatt futnak tovább.
A CR technológia (Computed Radiography) előnyei
HPX
Mike McDaniels, a TÜV Rheinland GmbH laborvezetője foglalja össze a CR technológia előnyeit. Cikkünk a Gyártástrend Magazin 2016. novem-beri számában is megjelent.

Üdvözlettel:

Kelenföldi Brigitta
szakterületi üzletkötő

brigitta.kelenfoldi@grimas.hu 

Grimas
Tájékoztatjuk, hogy e-mail címe, korábbi internetes regisztrációja vagy megkeresése során került levelezési listánkba. Amennyiben a jövőben nem szeretné, hogy levelünkkel megkeressük, úgy kérjük iratkozzon le az erre való lehetőség segítségével, vagy e-mailben juttassa el hozzánk ez irányú kérését és a 2001. december 24-én megjelent 2001. évi CVIII. Törvény rendelkezése szerint a címlistából töröljük. Ha más címről küldi vissza a levelet, akkor a levélben kérnénk feltüntetni az e-mail címet is, hogy azonnal ki tudjuk venni cégüket a levelezési listánkból! Ha levelünkkel zavartuk vagy egyéb oknál fogva címüket, kérésük ellenére nem töröltük listánkról, azért elnézésüket kérjük!
Amennyiben nem kíván több Grimas hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.